Uutta virtaa uudelle vuosikymmenelle

Yhtiöissämme toteutetun yritysjärjestelyn myötä omistuspohjamme on laajentunut merkittävästi. Konsernissamme työskentelevät avainhenkilöt ovat järjestelyn myötä tulleet osakkaiksi ja näin ollen vetovastuu yhtiöissämme on siirtynyt seuraavalle sukupolvelle. Yhtiöidemme toimitusjohtajana on aloittanut 15.1.2020 Teemu Laitinen, hallituksen puheenjohtajana toimii jatkossa Lauri Heinonen sekä hallituksen jäseninä Anni Kilpinen, Kati Leinonen ja Timo Filipoff. SYS Auditin 10 vuotta sitten perustaneet Kari…

Lue lisää

Loppuvuoden aukioloajat

Jyväskylän toimistomme on suljettu 23.12.2019 – 1.1.2020. 2.1.2020 alkaen palvelemme jälleen normaalisti klo 8-16. Hyvää ja rauhallista joulua!

Lue lisää

Henkilöstömuutoksia Jyväskylän toimistolla

Piia Pennanen on suunnannut kohti uusia haasteita eikä ole enää palveluksessamme 1.10.2019 alkaen. Kiitämme Piiaa yhteisistä vuosista ja toivotamme onnea ja menestystä tulevaan! Piian asiakkaita ohjaamme olemaan yhteydessä Tanja Pajulampeen, puh. 040 543 9024, tanja.pajulampi@sysaudit.fi.

Lue lisää

Kevään 2020 harjoittelijahaku nyt käynnissä!

Oletko kiinnostunut harjoittelusta tilintarkastustoimistossa? Haluatko kehittää osaamistasi osana nuorekasta ja motivoitunutta tiimiä? Haemme harjoittelijoita keväälle 2020 Jyväskylän toimistollemme. Harjoittelijoiden työtehtäviin kuuluvat avustavat tilintarkastustehtävät, joissa pääsee tekemään käytännön tarkastustyötä kokonaisvaltaisesti, sekä erilaiset toimistorutiinit. Harjoittelun alkuun kuuluu noin viikon perehdytysjakso, jonka jälkeen tilintarkastajamme ohjaavat harjoittelijoita tarkastustyössä sekä muissa toimistotehtävissä. Harjoittelun on tarkoitus alkaa tammikuun puolen välin paikkeilla.…

Lue lisää

Kesän aukioloajat

Juhannuksen jälkeen Jyväskylän toimistomme palvelee arkisin 24.6.-31.8.2019 klo 9-15. Hyvää juhannusta!

Lue lisää

Loppuvuoden aukioloajoista

Toimistomme palvelee loppuvuoden ajan seuraavasti: 24.-26.12: Toimisto suljettu. 27.-28.12: Toimistomme avoinna klo 9-14. 31.12-1.1: Toimisto suljettu. 2.1.2019 alkaen palvelemme jälleen normaalisti klo 8-17. Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!

Lue lisää

Henkilöstömuutoksia Jyväskylän toimistolla

Jyväskylän toimistollamme tilintarkastajana toiminut Hannu Lahti, KHT on siirtynyt viettämään ansaittuja eläkepäiviään. Uutena tilintarkastajana Jyväskylän toimistollamme on aloittanut Tanja Pajulampi, KHT, JHT. Tanja on aiemmin työskennellyt muun muassa tilintarkastajana Ernst & Young Oy:ssä, kirjanpitäjänä Pretax Oy:ssä, sekä TAKOPA OY:ssä tilintarkastajana ja taloushallinnon konsulttina.

Lue lisää