Harjoittelijahaku keväälle 2018 nyt käynnissä!

 

Oletko kiinnostunut harjoittelusta tilintarkastustoimistossa? Haluatko kehittää osaamistasi osana nuorekasta ja motivoitunutta tiimiä?

Haemme harjoittelijoita keväälle 2018. Harjoittelijoiden työtehtäviin kuuluvat avustavat tilintarkastustehtävät sekä erilaiset toimistorutiinit. Harjoittelun on tarkoitus alkaa tammikuun puolen välin paikkeilla. Toivomme hakijalta pohjaosaamisena mahdollisimman kattavia taloushallinnon opintoja sekä mielenkiintoa alaa kohtaan. Harjoittelu on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta alan luonteen ja joustavan organisaation myötä joidenkin opintojen sovittaminen yhteen harjoittelun kanssa on myös mahdollista. Käytännön tilintarkastustyöhön liittyen tarjoamme harjoittelun alkuun noin viikon perehdytysjakson, jonka jälkeen tilintarkastajamme ohjaavat harjoittelijoita pitkin kevättä käytännön tarkastustyössä sekä muissa toimistotehtävissä.

Mikäli haluat kysyä lisätietoja tai laittaa hakemusta tulemaan ole yhteydessä Teemu Laitiseen  (050 385 0192, teemu.laitinen@sysaudit.fi) tai Sami Kiviluomaan (045 678 4633, sami.kiviluoma@sysaudit.fi ).

Hakemuksia toivomme mahdollisimman pian, koska hyvän hakijan sattuessa kohdalle pyrimme tekemään nopeita päätöksiä, kuitenkin viimeistään 31.10.2017