Harjoittelijahaku keväälle 2019 nyt käynnissä!

 

Oletko kiinnostunut harjoittelusta tilintarkastustoimistossa? Haluatko kehittää osaamistasi osana nuorekasta ja motivoitunutta tiimiä?

Haemme harjoittelijoita keväälle 2019. Harjoittelijoiden työtehtäviin kuuluvat avustavat tilintarkastustehtävät sekä erilaiset toimistorutiinit. Harjoittelun on tarkoitus alkaa tammikuun puolen välin paikkeilla. Toivomme hakijalta pohjaosaamisena mahdollisimman kattavia taloushallinnon opintoja sekä mielenkiintoa alaa kohtaan. Harjoittelu on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta alan luonteen ja joustavan organisaation myötä joidenkin opintojen sovittaminen yhteen harjoittelun kanssa on myös mahdollista. Käytännön tilintarkastustyöhön liittyen tarjoamme harjoittelun alkuun noin viikon perehdytysjakson, jonka jälkeen tilintarkastajamme ohjaavat harjoittelijoita pitkin kevättä käytännön tarkastustyössä sekä muissa toimistotehtävissä.

Mikäli haluat kysyä lisätietoja tai laittaa hakemusta tulemaan ole yhteydessä Teemu Laitiseen (050 385 0192, teemu.laitinen@sysaudit.fi) tai Sami Kiviluomaan (045 678 4633, sami.kiviluoma@sysaudit.fi ). Teemu ja Sami työskentelevät yrityksessämme HT-tilintarkastajina. He ovat työllistyneet yritykseemme harjoittelun ja määräaikaisten työsuhteiden kautta.

Hakemuksia toivomme mahdollisimman pian, koska hyvän hakijan sattuessa kohdalle pyrimme tekemään nopeita päätöksiä, kuitenkin viimeistään 31.10.2018

SYS Audit Oy ja Tilintarkastus Riuttanen Oy muodostavat konsernin, joka tarjoaa kokeneen tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaation Keski-Suomessa, Savossa ja pääkaupunkiseudulla. Yhtiöt ovat HT- ja KHT-tarkastajien omistamia tilintarkastustoimistoja. Keskitymme pääosin pk-yritysten sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastus- ja neuvontapalveluihin paikallisella otteella. Vastuullisten tarkastajien ollessa itsekin yrittäjiä tunnemme yritystoimintaan liittyvät haasteet henkilökohtaisesti. Työllistämme tällä hetkellä 22 henkilöä ja haemme uusia osaajia tiimiimme.