Kevään 2020 harjoittelijahaku nyt käynnissä!

 

Oletko kiinnostunut harjoittelusta tilintarkastustoimistossa? Haluatko kehittää osaamistasi osana nuorekasta ja motivoitunutta tiimiä?

Haemme harjoittelijoita keväälle 2020 Jyväskylän toimistollemme. Harjoittelijoiden työtehtäviin kuuluvat avustavat tilintarkastustehtävät, joissa pääsee tekemään käytännön tarkastustyötä kokonaisvaltaisesti, sekä erilaiset toimistorutiinit. Harjoittelun alkuun kuuluu noin viikon perehdytysjakso, jonka jälkeen tilintarkastajamme ohjaavat harjoittelijoita tarkastustyössä sekä muissa toimistotehtävissä. Harjoittelun on tarkoitus alkaa tammikuun puolen välin paikkeilla. Toivomme hakijalta pohjaosaamisena taloushallinnon opintoja sekä mielenkiintoa alaa kohtaan. Harjoittelu on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta alan luonteen ja joustavan organisaation myötä joidenkin opintojen sovittaminen yhteen harjoittelun kanssa on myös mahdollista. Harjoittelu tarjoaa hyvät etenemis- ja työllistymismahdollisuudet.

Mikäli haluat kysyä lisätietoja tai laittaa hakemusta tulemaan ole yhteydessä Sami Kiviluomaan (045 678 4633, sami.kiviluoma@sysaudit.fi) tai Samu Kallioiseen (040 670 5735, samu.kallioinen@sysaudit.fi). Molemmat heistä ovat työllistyneet yritykseemme harjoittelun ja määräaikaisten työsuhteiden kautta.

Hakemuksia toivomme mahdollisimman pian, koska hyvän hakijan sattuessa kohdalle pyrimme tekemään nopeita päätöksiä.

SYS Audit Oy ja Tilintarkastus Riuttanen Oy muodostavat konsernin, joka tarjoaa kokeneen tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaation Keski-Suomessa, Savossa sekä pääkaupunkiseudulla. Yhtiöt ovat HT- ja KHT-tarkastajien omistamia tilintarkastustoimistoja. Keskitymme pääosin pk-yritysten sekä asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastus- ja neuvontapalveluihin paikallisella otteella. Vastuullisten tarkastajien ollessa itsekin yrittäjiä tunnemme yritystoimintaan liittyvät haasteet henkilökohtaisesti. Työllistämme tällä hetkellä 26 henkilöä ja haemme uusia osaajia tiimiimme.