Toimimme asiakkaamme kumppanina yritysjärjestelyissä. Tarjoamme kokonaisvaltaista yritysjärjestelyjen neuvontapalvelua suunnittelusta toteutukseen rahoitusneuvotteluita myöten. Avustamme yrityskaupoissa ja neuvomme sukupolvenvaihdostilanteissa, palvelumme kattaa kaikki yritysjärjestelyjen rakenteet, kuten sulautumiset, jakautumiset, liiketoimintasiirrot, osakevaihdot, purkautumiset ja yritysmuodon muutokset. Teemme näihin liittyen ja myös erikseen arvonmäärityksiä ja riskianalyysejä sekä talouden ja verotuksen due diligence -selvityksiä.

Yhteyshenkilöt

Anssi Tikkanen

KHT

puh. 044 355 8255

Anssi Tikkanen

KHT

puh. 044 355 8255

Koulutus

Kauppatieteen maisteri (Jyväskylän Yliopisto), Keskuskauppakamarin Hyväksymä Tilintarkastaja (KHT)

Työkokemus

Anssi Tikkanen on toiminut tilintarkastaja ja taloushallinnon johtotehtävissä noin 15 vuoden ajan. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Ernst & Young Oy:n Jyväskylän aluetoimiston johtajana ja kansainvälisessä teollisuuskonsernissa monipuolisissa talousjohdon ja sisäisen tarkastuksen tehtävissä. Hän on toiminut useiden pörssiyhtiöiden tarkastusryhmissä ja vastannut Suomessa toimivien kansainvälisten yhtiöiden tarkastuksesta ja tarkastusraportoinnista. Lisäksi hän on tarkastanut lukuisia pk-yhtiöitä, asunto- ja kiinteistöyhtiöitä, säätiöitä ja yhdistyksiä. Anssi on myös luennoinut erilaisista taloushallinnon ja tilintarkastuksen aiheista.

Erityisosaaminen

Anssi Tikkasella on monipuolisen lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi kokemusta sisäisestä tarkastuksesta sekä yritysten taloushallinnon prosessien kehittämisestä. Tällaisia töitä ovat olleet mm. Sarbanes Oxley -lainsäädäntöön liittyvä taloudellisen raportoinnin kontrollijärjestelmien kartoitustyö suomalaisessa pörssiyhtiössä sekä sisäisen laskennan järjestelmien ja prosessien kehittäminen kansainvälisessä konsernissa. Anssilla on myös kokemusta yritysjärjestelyistä sisältäen mm. arvonmäärityksiä sekä yrityskauppoihin ja rahoitusjärjestelyihin liittyviä due diligence kartoituksia.

Kari Hyvönen

KHT

puh. 040 563 4361

Kari Hyvönen

KHT

puh. 040 563 4361

Koulutus

Kauppatieteiden maisteri (1997), KHT-tilintarkastaja (2001)

Työkokemus

Yhtiömme osakas Kari Hyvönen on toiminut taloushallinnon tehtävissä ja tilintarkastajana yli 20 vuoden ajan. Hänen aikaisempi taloushallinnon työkokemuksensa on peräisin pk-yrityksistä monikansalliseen konserniin (vuodet 1989 – 1997) ja tilintarkastustehtävissä (1997 – 2009) hän on toiminut tulosvastuullisena yksikön vetäjänä Arthur Andersen Oy:llä ja Ernst & Young Oy:llä Turussa ja Iisalmessa. Kari Hyvönen on toiminut. päävastuullisena tilintarkastajana paikallisista pk-yrityksistä kansainväliseen ulkomailla listattuun pörssiyhtiöön, ja hän on vastannut useiden kansainvälisten yhtiöiden tilintarkastuksien koordinoinnista.

Erityisosaaminen

Kari Hyvösellä on monipuolinen toimialaosaaminen, joista mainittakoon mm. metsä- ja metalli- ja elintarviketeollisuus. Hän on vastannut useiden sisäisen valvonnan ja tarkastuksen tehtävistä sekä arvioinut ja kehittänyt asiakasyritysten taloushallinnon prosesseja. Kari Hyvösellä on vahva osaaminen sekä myynti- että ostopuolen yritysjärjestelyjen koordinoinnissa ja avustamisessa, myös kansainvälisissä transaktioissa. Hän neuvoo luopujia ja jatkajia vuosittain useissa kymmenissä pk-yritysten sukupolvenvaihdostilanteissa.

Teemu Laitinen

HT

puh. 050 385 0192

Teemu Laitinen

HT

puh. 050 385 0192

Koulutus

Hyväksytty Tilintarkastaja (HT), 2014

Tradenomi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Työkokemus

Teemu on työskennellyt yhtiössämme keväästä 2011 lähtien ensin tilintarkastusassistenttina ja suoritettuaan tilintarkastajatentin hyväksytysti vuodesta 2014 lähtien auktorisoituna tilintarkastajana. Tilintarkastuskokemusta hänellä on monipuolisesti niin omistajavetoisten pk-yritysten tilintarkastuksesta kuin myös asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastuksesta. Teemulla on kokemusta myös yritysjärjestelyistä sekä vero- ja muista neuvontapalveluista.

Lakisääteisen vuositilintarkastuksen lisäksi Teemu tekee erityistilintarkastuksia.