SYS Audit -konsernin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä lähes 30 tilintarkastuksen asiantuntijaa. Henkilökuntamme on tärkein voimavaramme ja sen vuoksi panostamme jatkuvasti henkilökuntamme ammattitaitoon, hyvinvointiin ja koulutukseen. Työnantajana olemme joustava ja nykyaikainen. Mikäli olet kiinnostunut mielenkiintoisesta ja vastuullisesta työstä monipuolisessa ja nuorekkaassa asiantuntijaorganisaatiossa sekä olet valmis tarttumaan haasteisiin, voit olla etsimämme henkilö. Mikäli kiinnostuit voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostilla Anssi Tikkaselle.

Tilintarkastusalalla työskentely on tyypillisesti hyvin kausiluonteista siten että kiireisin aika on keväisin. Tarjoamme vuosittain keväällä 3-6 kuukauden mittaisia määräaikaisia työ- ja harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille. Tyypillinen uratarina meillä onkin että määräaikainen työsuhde tai opintoihin liittyvä harjoittelu on johtanut vakituiseen työsuhteeseen. Lisätietoja saat HT-tarkastajiltamme Teemu Laitiselta ja Sami Kiviluomalta.

Yhteyshenkilöt

Anssi Tikkanen

KHT

puh. 044 355 8255

Anssi Tikkanen

KHT

puh. 044 355 8255

Koulutus

Kauppatieteen maisteri (Jyväskylän Yliopisto), Keskuskauppakamarin Hyväksymä Tilintarkastaja (KHT)

Työkokemus

Anssi Tikkanen on toiminut tilintarkastaja ja taloushallinnon johtotehtävissä noin 15 vuoden ajan. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Ernst & Young Oy:n Jyväskylän aluetoimiston johtajana ja kansainvälisessä teollisuuskonsernissa monipuolisissa talousjohdon ja sisäisen tarkastuksen tehtävissä. Hän on toiminut useiden pörssiyhtiöiden tarkastusryhmissä ja vastannut Suomessa toimivien kansainvälisten yhtiöiden tarkastuksesta ja tarkastusraportoinnista. Lisäksi hän on tarkastanut lukuisia pk-yhtiöitä, asunto- ja kiinteistöyhtiöitä, säätiöitä ja yhdistyksiä. Anssi on myös luennoinut erilaisista taloushallinnon ja tilintarkastuksen aiheista.

Erityisosaaminen

Anssi Tikkasella on monipuolisen lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi kokemusta sisäisestä tarkastuksesta sekä yritysten taloushallinnon prosessien kehittämisestä. Tällaisia töitä ovat olleet mm. Sarbanes Oxley -lainsäädäntöön liittyvä taloudellisen raportoinnin kontrollijärjestelmien kartoitustyö suomalaisessa pörssiyhtiössä sekä sisäisen laskennan järjestelmien ja prosessien kehittäminen kansainvälisessä konsernissa. Anssilla on myös kokemusta yritysjärjestelyistä sisältäen mm. arvonmäärityksiä sekä yrityskauppoihin ja rahoitusjärjestelyihin liittyviä due diligence kartoituksia.

Teemu Laitinen

HT, Toimitusjohtaja

puh. 050 385 0192

Teemu Laitinen

HT, Toimitusjohtaja

puh. 050 385 0192

Koulutus

Hyväksytty Tilintarkastaja (HT), 2014

Tradenomi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Työkokemus

Teemu on työskennellyt yhtiössämme keväästä 2011 lähtien ensin tilintarkastusassistenttina ja suoritettuaan tilintarkastajatentin hyväksytysti vuodesta 2014 lähtien auktorisoituna tilintarkastajana. Tilintarkastuskokemusta hänellä on monipuolisesti niin omistajavetoisten pk-yritysten tilintarkastuksesta kuin myös asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastuksesta. Teemulla on kokemusta myös yritysjärjestelyistä sekä vero- ja muista neuvontapalveluista.

Lakisääteisen vuositilintarkastuksen lisäksi Teemu tekee erityistilintarkastuksia.

Sami Kiviluoma

HT

puh. 045 678 4633

Sami Kiviluoma

HT

puh. 045 678 4633

Koulutus

Hyväksytty Tilintarkastaja (HT)

Tradenomi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Työkokemus

Sami on työskennellyt yhtiössämme vuoden 2007 keväästä lähtien. Tilintarkastuskokemusta hänellä on monipuolisesti niin pk-yhtiöiden, asunto- ja kiinteistöyhtiöiden, yhdistysten kuin säätiöidenkin tilintarkastuksista.