SYS Audit -konsernin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä lähes 30 tilintarkastuksen asiantuntijaa. Henkilökuntamme on tärkein voimavaramme ja sen vuoksi panostamme jatkuvasti henkilökuntamme ammattitaitoon, hyvinvointiin ja koulutukseen. Työnantajana olemme joustava ja nykyaikainen. Mikäli olet kiinnostunut mielenkiintoisesta ja vastuullisesta työstä monipuolisessa ja nuorekkaassa asiantuntijaorganisaatiossa sekä olet valmis tarttumaan haasteisiin, voit olla etsimämme henkilö. Mikäli kiinnostuit voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostilla Teemu Laitiselle.

Tilintarkastusalalla työskentely on tyypillisesti hyvin kausiluonteista siten että kiireisin aika on keväisin. Tarjoamme vuosittain keväällä 3-6 kuukauden mittaisia määräaikaisia työ- ja harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille. Tyypillinen uratarina meillä onkin että määräaikainen työsuhde tai opintoihin liittyvä harjoittelu on johtanut vakituiseen työsuhteeseen. Lisätietoja alla olevilta henkilöiltä.

Yhteyshenkilöt

Teemu Laitinen

HT

puh. 050 385 0192

Teemu Laitinen

HT

puh. 050 385 0192

Koulutus

Hyväksytty Tilintarkastaja (HT), 2014

Tradenomi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Työkokemus

Teemu on työskennellyt yhtiössämme keväästä 2011 lähtien ensin tilintarkastusassistenttina ja suoritettuaan tilintarkastajatentin hyväksytysti vuodesta 2014 lähtien auktorisoituna tilintarkastajana. Tilintarkastuskokemusta hänellä on monipuolisesti niin omistajavetoisten pk-yritysten tilintarkastuksesta kuin myös asunto- ja kiinteistöyhtiöiden tilintarkastuksesta. Teemulla on kokemusta myös yritysjärjestelyistä sekä vero- ja muista neuvontapalveluista.

Lakisääteisen vuositilintarkastuksen lisäksi Teemu tekee erityistilintarkastuksia.

Sami Kiviluoma

HT

puh. 045 678 4633

Sami Kiviluoma

HT

puh. 045 678 4633

Koulutus

Hyväksytty Tilintarkastaja (HT)

Tradenomi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu.

Työkokemus

Sami on työskennellyt yhtiössämme vuoden 2007 keväästä lähtien. Tilintarkastuskokemusta hänellä on monipuolisesti niin pk-yhtiöiden, asunto- ja kiinteistöyhtiöiden, yhdistysten kuin säätiöidenkin tilintarkastuksista.

Kati Leinonen

Tilintarkastusassistentti

puh. 050 336 3130

Kati Leinonen

Tilintarkastusassistentti

puh. 050 336 3130

Koulutus

Kauppatieteiden maisteri (2014), Itä-Suomen yliopisto.

Työkokemus

Kati on työskennellyt aiemmin tilitoimistossa. Hänellä on laaja-alaista kokemusta palkanlaskennasta ja eri yhtiömuotojen kirjanpidosta.